Popis
Popis produktu
Přírodní solný květ je jedinečný svou křupavostí a vyváženou, lehce nasládlou chutí zvýrazňující přirozenou chuť pokrmů. Konzistence krystalů může být rozdílná. Aby solný květ mohl plně rozvinout své aroma, doporučujeme sůl přidávat do již hotových pokrmů, nikoliv během vaření. Díky tomu je možné využít plné kvality soli a zintenzivnit všechny vrstvy chutí připravovaného jídla.
Flor de Sal d' Es Trenc - solný květ - patří mezi nejkvalitnějsí 100% přírodní, nerafinovanou, zdraví prospěšnou mořskou sůl na světě, nejen díky unikátním mikroklimatickým podmínkám na Mallorce. Sůl je bez jakýchkoli chemických přísad, sbírá se a čistí zásadně ručně. Solný květ obsahuje více než 80 minerálních a stopových prvků, má 2krát více draslíku a vápníku a až 20 krát více hořčíku než běžná mořská sůl. Obsah chloridu sodného je však velmi nizký a právě proto je vhodná i pro lidi s vysokým krevním tlakem. Díky tomu ji lze označit za zdravou.
Limitovaná edice Solný květ Flor De Sal D’Es Trenc má křupavou texturu a harmonickou lehce nasládlou chuť, která nezaměnitelně zvyšuje přirozenou chuť jídla.


Je nejvzácnější a nejkvalitnější 100% přírodní, mořská sůl na světě. Tato sůl se nedá srovnat s jinou mořskou ani kamennou solí. Vzniká jen na určitých místech planety, kde jsou ideální povětrnostní podmínky. Díky šetrnému pěstování, kdy od sběru až po zabalení do krabiček jde jen o ruční práci, získala tato sůl, jako jediná na světě ECO certifikaci. Solný květ Es Trenc si oblíbili šéfkuchaři po celém světě, především pro její gurmánskou chuť. Solný květ vyniká svou křupavostí a lehce nasládlou chutí. Díky unikátní vlastnosti vytáhne přirozenou chuť pokrmů a rozvine její aroma, takže si můžete vychutnat svoje jídlo na maximum. Použití: solný květ se používá až na dochucení naservírovaného jídla, nebo i v závěru vaření.

Tato sůl má nádherné aroma po růžích a zároveň jemně pikantní chuť pepře. Okvětní lístky jedlé růže jsou ručně sbírané s velkým nárokem na udržitelnost, jsou přirozeně sušeny. Společně se pak přidávají se sušeným pepřem Sarawak do solného květu. Tato sůl je nejideálnější na steaky, červené maso a do zeleninových salátů. TIP šéfkuchaře: skvěle dochutí čerstvé saláty a červené maso, například zvěřinu či hovězí steak. Doporučujeme všem kdo milují "tatarák" - vmíchejte sůl přímo do masa, nebo až na závěr při servírování masa na topinku.

Solný květ s příchutí bio sušených rajčat a mořského fenyklu. Limitovaná edice Tomato má klasickou chuť sušených rajčat. Ihned po sklizni jsou rajčata zpracována tak, aby neztratila nic ze svého nádherného aroma a chuti. Proto se solný květ s příchutí mallorských rajčátek vyrábí pouze v době sklizně a nabízí se v limitované edici. Chuť svěžích rajčátek doplňuje nezaměnitelnou chutí fenykl. Tato edice se výborně hodí na těstoviny, zeleninu, maso, prostě na všechno, kde chcete zvýraznit rajčatovou chuť. Doporučujeme přidávat v závěru vaření do omáček na špagety a těstoviny, při nakládání zeleniny apod. Pokrmy se dochucují také až přímo na talíři. Toto je náš favorit!
Ocenění v několika prestižních soutěží

***



Mohli jste nás vidět v těchto médiích



