Kampotský pepř
Nejprodávanější
Nejkvalitnější pravý Kampotský pepř z Kambodži. Produkty La Plantation si již získaly přízeň mnoha Michelinských šéfkuchařů a jsou držiteli několika prestižních ocenění! Použití: vynikající k dochucení masa nebo zeleniny, pomalu vařených pokrmů a zejména steaků a BBQ včetně tmavých omáček a polévek. Každé balení obsahuje 100% organickou kvalitu toho nejlepšího Kampotského černého pepře, ručně zpracovaného, sluncem sušeného a ještě na farmě zavakuovaného. Pokud chcete jeho kvalitu uchovat co nejdéle, skladujte jej na temném a suchém místě.
Každé balení má zatavený obsah, který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle usušení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle. Pro nejlepší zážitek doporučujeme čerstvě mletý pepř.
Majitelé této firmy Nathalie Chaboche a Guy Porré jsou autory jedinečného projektu La Plantation zaměřeného na Kampotský pepř a další koření v organické kvalitě v Kambodži. Díky tomuto projektu máte možnost provonět svoji kuchyni tím nejkvalitnějším pepřem v nejlepší světové kvalitě s certifikací původu PGI, a Fair Trade. Součástí projektu je podpora rozvoje pěstování pepře v regionu, pomoc menším farmářům s uplatněním jejich produktů na trhu ale také samostatný projekt Les Écoles De La Plantation - podpora místní školy a vzdělání místních dětí - investice do budoucnosti celého regionu.
Produkty La Plantation si již získaly přízeň mnoha Michelinských šéfkuchařů a jsou držiteli několika prestižních ocenění!
Nejkvalitnější pravý Kampotský pepř z Kambodži v BIO kvalitě. Produkty La Plantation si již získaly přízeň mnoha Michelinských šéfkuchařů a jsou držiteli několika prestižních ocenění! Použití: Vynikající k dochucení masa nebo zeleniny, pomalu vařených pokrmů a zejména steaků a BBQ včetně tmavých omáček a polévek. Každé balení obsahuje 100% organickou kvalitu toho nejlepšího Kampotského černého pepře, ručně zpracovaného, sluncem sušeného a ještě na farmě zavakuovaného. Pokud chcete jeho kvalitu uchovat co nejdéle, skladujte jej na temném a suchém místě.
Pravý červený pepř, který se považuje za Rolls Royce mezi pepři v regionu Kampot. Pepř je ponechaný až do plné zralosti na rostlině, po té se sklízí. Vyniká unikátní ovocnou chutí a jedinečně jemným aroma. Méně pálí, díky tomu jej lze velice dobře kombinovat s ovocem, grilovanou zeleninou (např. kukuřicí s máslem) nebo třeba čokoládou a dezerty. Produkty La Plantation si již získaly přízeň mnoha Michelinských šéfkuchařů a jsou držiteli několika prestižních ocenění!
Nejkvalitnější pravý Kampotský pepř z Kambodži od výhradního dodavatele La Plantation. Majitelé této firmy Nathalie Chaboche a Guy Porré jsou autory jedinečného projektu La Plantation zaměřeného na Kampotský pepř a další koření v organické kvalitě v Kambodži. Díky tomuto projektu máte možnost provonět svoji kuchyni tím nejkvalitnějším pepřem v nejlepší světové kvalitě s certifikací původu PGI, BIO a Fair Trade. Součástí projektu je podpora rozvoje pěstování pepře v regionu, pomoc menším farmářům s uplatněním jejich produktů na trhu ale také samostatný projekt Les Écoles De La Plantation - podpora místní školy a vzdělání místních dětí - investice do budoucnosti celého regionu.
Pravý červený pepř v Bio kvalitě, který se považuje za Rolls Royce mezi pepři v regionu Kampot. Pepř je ponechaný až do plné zralosti na rostlině, po té se sklízí. Vyniká unikátní ovocnou chutí a jedinečně jemným aroma. Méně pálí, díky tomu jej lze velice dobře kombinovat s ovocem, grilovanou zeleninou (např. kukuřicí s máslem) nebo třeba čokoládou a dezerty. Produkty La Plantation si již získaly přízeň mnoha Michelinských šéfkuchařů a jsou držiteli několika prestižních ocenění!
Bílý pepř se získává speciálním zpracováním červených kuliček pepře. Rozdíl v barvě je způsoben oloupáním červené slupky Kampotského pepře. Bílá zrníčka se následně suší na slunci. Kampotský pepř bílý se však odlišuje nejen barvou, ale i specifickým chuťovým a aromatickým profilem. Ten je v porovnání s červeným pepřem z Kambodži mnohem jemnější. Použití: na ryby, světlé omáčky a vývary, na zeleninu nebo třeba k sýrům, kde zvýrazní jejich chuť ale nepřebije ji svojí vlastní.